Cyber Security Innovation

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Cyber Awareness

webinar

Vores nyeste innovative webinar om it-sikkerhed med fokus på, hvorledes Du bedst håndterer phishingmails og MFA., så Du bedre kan beskytte dig og din virksomhed.


Dato & tid: d. 24 nov. kl. 13    Varighed: 1 time

Pris: gratis      Sprog: dansk

© 2022 CSI

Hvad består webinaret af?

Får du mange phishingmails? Er du usikker på, hvem der hacker, og hvordan du bedst kan forhindre et angreb? Hvad er MFA? Og hvordan sikre jeg mig selv og min virksomhed? 

Hvis nogle af disse spørgsmål passer på dig, er du kommet til det rette sted. Hos Cyber Security Innovation tilbyder vi et Cyber Awareness webinar på én time, hvor vi gennemgår, hvordan man sikrer sig selv, sine medarbejder og selve virksomheden. Vi beskriver de forskellige former for hackerangreb og viser eksempler fra den virkelige verden. 

I anden halvdel af webinaret viser vi, hvordan man identificerer og håndterer phishingmails samt fordelene ved at gøre brug af Multi-factor autentifikation. Vi afslutter med gode råd til, hvorledes man sikrer sine enheder med opdateringer og antivirus. 

Under webinaret lægger vi stor vægt på, at deltagerene føler sig involveret og interagerer med materialet. Dette giver os mulighed for at tilpasse webinaret dine behov, samt besvarer spørgsmål som opstår undervejs.

Vi glæder og til at se dig, så tilmeld dig til dit næste webinar hos os, Cyber Security Innovation, nedenfor.

Tilmeld dig