Cyber Security Innovation

Foredrag

Vi laver foredrag der underholder og informerer dig om, hvad der rør sig inden for Cyber Security og Compliance – Det mest sexede emne siden vi første gang hørte om ISO og GDPR.

“Security kan vi altid mitigere, men compliance kan vi aldrig diskutere” Jakob Seierø

Mød vores taler

Jeg hedder Jakob Seierø. Jeg 44 år og har 20 års erfaring med Cyber sikkerhed og undervisning. Jeg har masser af erfaring og historier fra det virkelige liv klar til jer – ingen forsamling er for lille, ingen er for stor. Ingen opgave er for nem, eller for svær, men det jeg lover er nærvær.

“Jakob er en fantastisk taler, som jeg lærte meget af. Han udvidede min horisont og lærte mig at tænke i nye innovative måder.” Holger

Book mig her

Kunne du tænke dig, at vi kommer og underholder dig og din organisation, har du nogle ideer til et muligt oplæg, så kontakt os nedenfor.

Vi tilbyder selvfølgelig også workshops

Du kan også få en workshop, vi har masser af postit's i alle mulige farver, som vi kan placere korrekt på din væg, så det giver mening for dig. Og fordi vi har rigtig megen erfaring og viden, kan vi få dem til at blive hængende. Det er sjovt, underholdende og som altid anderledes og innovativt.