Cyber Security Innovation

Foredrag

Hvad rør sig inden for bl.a. Cyber Security og Compliance – det mest sexede emne siden første gang vi hørte om ISO og GDPR?! 

Mine foredrag bygger en bro mellem det svært tekniske og det generelle samfund, så alle kan være med. Min viden er nemlig relevant for os alle i den digitaliserede cyberverden, vi nu lever i. 

“Security kan vi altid mitigere, men compliance kan vi aldrig diskutere,” er mit motto.

Mød vores taler

Mit navn er Jakob Seierø. Jeg 45 år og har 21 års erfaring med Cyber sikkerhed og undervisning. Derudover har jeg masser af erfaring og historier fra det virkelige liv klar til jer – ingen forsamling er for lille, ingen er for stor. Ingen opgave er for nem, eller for svær, men det jeg lover er nærvær.

“Jakob er en fantastisk taler. Dette stod soleklart for mig, da han holdt et fordrag for min forening Furesø Esport. Han brænder for sit stof kombineret med en vilje til at præsentere det på en interaktiv og positiv måde, hvor alle kan være med og lære. Jeg lærte selv meget, og fik udvidet min horisont om komplicerrede teknologiske områder og forstår nu bedre, hvorledes de er relateret til det generelle samfund og min forening. Anbefalet.” 

Mogens W. Brolin – formand og stifter af Furersø Esport.

Book mig her

Kunne du tænke dig, at vi kommer og underholder dig og din organisation, har du nogle ideer til et muligt oplæg, så kontakt os nedenfor.

Vi tilbyder selvfølgelig også workshops

Du kan også få en workshop, vi har masser af post-its i alle mulige farver, som vi kan placere korrekt på din væg, så det giver mening for dig. Og fordi vi har rigtig megen erfaring og viden, kan vi få dem til at blive hængende. Det er sjovt, underholdende og som altid anderledes og innovativt.