Cyber Security Innovation

Vores historie

begyndte...

med en mand, der hed Jakob Seierø. Det gør han stadig, og han er stadig en mand… Jakob startede Cyber Security Innovation i 2019, fordi han havde brugt 17 år på Cyber Security og mente, at den digitale it-sikkerhedsverden havde brug for nytænkning, og det har den stadigvæk.

Derfor har Cyber Security Innovation en lidt mere filosofisk tilgang til, hvordan information og viden skal gå viralt set i klogskabens klare lys. – “Det eneste vi véd, er, at vi ingenting véd,” sagde Sokrates. Med andre ord så baserer vi vores historie på eksisterende viden, og fremtiden på filosofien om at kunne lære nyt hver dag og give denne lærdom videre til andre mennesker og virksomheder.

Den seneste del af historien begyndte i 2023, da vi startede vores helt egen podcast: CyberSundhed. Den er i rivende udvikling, og vi har allerede udgivet adskillige episoder. Sideløbene skriver vi også artikler, som vi udgiver i anerkendte aviser m.m., samt bogen “CyberSundhed – Når teknologien møder mennesket.”

Ønsker du at vide mere om os, så endelig skriv en email på: info@cybersecurityinnovation.dk

Drevet af idealer

Mennesker

Vi véd, at alle kan fejle, og alle kan noget helt specielt, og det dyrker vi sammen med dig

Umage

Resultatet af indsatsen er ikke kun målet, men også indsatsen i sig selv, og vi gør os umage over for dig

Teknologien

Kunstige proteser og kunstig intelligens: vi kan ikke leve uden, så lad os udnytte teknologiens vidunderlige potentiale – etisk og moralsk rigtigt

At skabe

Vi lader menneskerne skabe kunsten, og teknologien skabe det kunstige; sammen skaber vi en god fremtid

Hjælpere

Rasmus Severin

Rasmus Severin

Webmaster og
filosof

Jakob Seierø

Jakob Seierø

CEO og DJ

Jasper Finsen

Jasper Finsen

Scrum- og kagemester