Cyber Security Innovation

2 ugers kursus

Vores 2 ugers kursus

Vores to ugers kursus er et kort, intensivt undervisningsforløb med den danske it-sektor i fokus. På bare 10 dage gennemgår vi Scrum, SAFe (Scaled Agile Framework for Enterprises), informationsteknologisk arbejdskultur, opgaveformulering og -nedbrydning, og både blød og teknisk it-opsætning med Microsoft MS-900 og AZ-900

Kurset indeholder daglige online morgenmøder (Daily Standup) og daglige to-timers foredrag, samt hjemmeopgaver for ikke kun at lære, men også indøve og viderudvikle hvert medlems styrker i praksis.

I Cyber Security Innovation sætter vi fokus på personlig menneskekontakt, og kurset er derfor også udviklet med hvert individ in mente – for at lige netop han eller hun sætter sit eget mål, hjælpes til at holde det, og guides til at sikre en succesoplevelse for ethvert kursusmedlem.

Vores mentorer står til rådighed under hele forløbet, og giver også personlig guidance til jobmuligheder, lønforhandling, svær teknisk upskilling og generel viderudvikling i det informationsteknologiske miljø.

Vi møder hver enkelt kursist med ideen om, at målet de sætter, giver vi dem værktøjerne for at opnå.

Mere viden