Cyber Security Innovation

CSI Netværk

dit netværk

Dit medlemskab via Cyber Security Innovations hjemmeside, er din adgang til et fællesskab og next-level netværk, hvor du kan søge information, tilegne dig viden, finde ligesindede, få nye muligheder i arbejdslivet ligegyldigt hvem du er, og hvilket uddannelses- eller erfaringsniveau du er på.

Det foregår i dit eget tempo og der er noget for en hver smag, for CSI Netværk er bygget ud fra filosofien om, at jo mere du gider, og jo mere tid du bruger, desto mere får du ud af det. 

Der er også et professionelt CSI Netværk konsulentmedlemskab, som giver dig adgang til professionel undervisning, særlige foredrag, rådgivning, hvis du er klar til det, og har lyst til at investere i dig selv.

Du får adgang til

Uddannelse

Online klasseværelse med dit personlige rejse- og fremskridtsbarometer

Freelance eller job

Adgang til vores freelance- og kundedatabase – Din vej til dit næste og måske første job i Cyberverden

Sparring

Du vil få rig mulighed for at møde succesfulde mennesker, du kan connect med

Videoer

Online videoer på Junior- og Konsulentniveau, afhængig af dit niveau og medlemskab

Certificeringer

Guide til dine Cyber certificeringer

Spørgsmål

Gå i dialog med os om challenges og opgaver – simple samt komplekse

Foredrag

Guide til at gøre fremskridt, forøge dit niveau og fremtidige karriereveje

Vidensmateriale

Dokumentation og links til relevant uddannelsesmateriale

Hvorfor?

Inno-
vation

Vores koncept om Netværk bygger på en vision om, at du skal belønnes for at søge ny viden og nye evner. Det vil sige jo mere aktiv du er, desto mere vil du blive belønnet selv.

Og det vil åbne for et helt særligt netværksbevis, som du kan vise over for arbejdsgivere og andre netværk, for at vise din motivation og arbejdsvillighed.

Hvad kan du lære?

Du lærer:

Netværk som en karrieremæssig fordel

Du lærer:

 

At bruge et førsteklasses netværk

Du lærer:

Personlige & professionelle arbejdsmetoder

Du lærer:

 

Muligheder ved at søge nye arbejdsmetoder

Hvor skal du starte?

Start som junior og lær netværket at kende, eller få fuld adgang som konsulent

Junior

Det er her du begynder, og det er for dig, der godt vil smage lidt på Netværksverdenen og se, hvad der gemmer sig inde bag væggene. Her er plads til at alle, så længe du har et ønske om at udvikle dig. 

Som medlem kan du deltage i nogle af mulighederne, der kan føre dig videre til nye karrieremuligheder, som vores juniormedlemmer har adgang til.

Juniormedlemskab er for dig, der har ønsket om at blive en del af vores introduktionsnetværk, og som er villig til at kaste både tid og energi i at udvikle dig sig fra junior til konsulent.

100 kr. pr. mdr.

Konsulent

Konsulentmedlemskab er for dig, der ønsker at investere i din fremtid, for at opnå en endnu bedre karriere  og liv. Du vil blive en del af et førsteklasses netværk med professionelle konsulenter med mange års erfaring og store individuelle netværk. 

Du vil også blive inviteret til eksklusive events kun for konsulentmedlemskaber, hvor I vil få mulighed for at møde ligesindede og netværke.

Du vil også få adgang til foredrag fra industriledende eksperter fra forskellige brancher, og Jakob Seierø vil selvfølgelig selv være en af foredragsholderne.   

Du vil blive medlem af en særlig gruppe, hvori virksomheder kan søge efter potentielle ansatte, så du vil være en del af dette arkiv, de søger i. Noget der kan hjælpe med at føre til dit næste freelance job eller fastansættelse.

1000 kr. pr. mdr.

100 kr. pr. mdr.

1000 kr. pr. mdr.

“Motivation kommer ikke af sig selv: motivation kommer, når du går i gang, så hvis du er klar, så lad os komme i gang…”

Jakob Seierø

Spørgsmål inden køb?

Alle spørgsmål er velkomne, så har du nogle: kontakt os.