Cyber Security Innovation

Vores

Podcast

Om CyberSundhed

I vores podcast CyberSundhed, sætter vi fokus på nye og gamle trends i teknologiverden med hensyn til os alle, for der sker meget, og det går hurtigt! Og vi har det som et mål, at via de varierede samtaler forsøger vi at mindske afstanden mellem mennesket og teknologien, så der kan komme en større harmoni mellem dem. For om vi vil det eller ej, teknologi er kommet for at blive. Det handler altså om at finde den bedst mulige måde at bruge den på for os som samfund, kultur og ja mennesker.

Hvordan hænger det hele sammen? og giver det overhovedet mening, hvad sker der i verden lige nu? hvorledes kan og skal vi tage stilling til en verden, der buldrer derudaf med fuld fart? …

CyberSundhed — Når teknologien
møder mennesket

TEKNOLOGI, mennesket, sundhed, Kultur, social medier, algoritmeter og meget mere

Som en “lille” krølle på halen til podcasten, bliver bogen “Cybersundhed – Når teknologien møder mennesket” skrevet sideløbende, hvor vi bruger indhold fra de mange interessante samtaler, som input til vores egne refleksioner om, hvorledes vi bedre kan forene mennesket og teknologien. Bogen vil derfor gå mere i dybden med podcasten og samtidig give Jakob Seierøs eget bud på en bedre fremtid for både voksne og børn. 

Den forventes udgivet i 2024.

Har du et emne, du ønsker diskuteret?

Vi er åbne for alle slags emner, så har du et særligt et, som du ønsker, vores podcast skal have en dialog om, så endelig kom med det. Måske vil du selv have en dialog med os om det?